NEDEN BİZ
Kamuda yetişmiş ve özel sektörde faaliyet göstermiş bir ekip olarak bizler, uzun yıllar sonucu oluşan tecrübe ve birikimlerimizi sizlere aktarıyoruz.
Ülke genelinde işletmelerimizin sorunlarını iyi biliyoruz. Tecrübeli ve konusunda uzman kişilerden oluşan kadromuz;
Özellikle;
  • İşletmelerin büyüme stratejilerinin hazırlanması ve uygulanmasında,
  • Finansal yönetim anlayışının geliştirilmesinde,
  • Kuruluşların bütçelerinin, yol haritasının belirlenmesi ve yönetilmesi ile benzeri birçok konuda doğru kararlar alınmasını sağlayarak bir yönetim hizmeti vermeyi amaç edinmiştir.
Etkin bir yönetim için vazgeçilmez unsurlardan birisi de şirketin denetimidir. Risk odaklı, sürekli ve etkin bir denetimle; işletmenin uğrayacağı muhtemel zararları ve beklenmedik durumlarla karşılaşmasının önüne geçecek çalışmaları uygulamaya hazırız.
Vergi denetiminde ve özel denetimde uzman kadromuzla sizlere güvenilir denetim hizmetleri sunmayı hedeflemekteyiz.
Yapacağımız çalışmalarla; işletmelerin doğru ve güvenilir finansal tablo oluşturması, varlıklarını, özkaynaklarını, yükümlülüklerini, gelir/giderlerini, gerçek ve güncel değerlerle ifade edebilmesi sağlanarak, Finansal Durum ve Performans Tablolarının denetimden geçirilerek doğruluk ve dürüstlüğüne ilişkin makul hale getirilmesi ile, kamu kurumlarında, ilgili kuruluşlarda, bankalarda ve kredi kuruluşları nezdinde işletmenize hak ettiği itibarı kazandırılmaya çalışılmaktadır.